GOOOD JUUUL

Ville bara önska er alla en riktigt härlig och god jul med god mat, härligt sällskap och många hårda paketer!
Glöm inte heller att säga något gulligt till dem som ni verkligen gillar, så kommer ni alla få en toppen dag!

-Lots of love
fanny.


Somewhere in Varberg! Part 2

Idag gick jag på jullov och de här korten tog jag inte nyss som ni kanske förstår, de här tog jag i början av hösten då jag började skolan. SKa försöka börja ta flera kort runt om i varberg och inte bara på natur! Kanske blir lite roligare för er som kikar in lite då och då och ni får se något som ni kanske känner igen! haha! Ha en bra jul och ett gott nytt år!


Jul på Liseberg

Hej allihopa!
Jag vet att det var ett tag sen jag skrev ett inlägg! Har varit fruktansvärt dålig på uppdatera, men har haft fullt upp! Ville bara i detta inlägget berätta om en guidadtur vi gjorde till Liseberg igår eftermiddag!

Guidning till Liseberg med Drottning Blanka:

Igår eftermiddag guidade jag och min klass (TU11) på buss ifrån Varberg - Göteborg för turisteleverna i 2:an och en del turistelever ifrån 3:an!
Vi hade blivit tilldelade olika ställen som vi skulle berätta om av våran lärare, så jag fick berätta om Kungsbacka, Onsalahalvön och Gottskär med mera! 
Vi fick också ordna en aktivitet som skulle ske på hemvägen då vi hade gjort en frågasport om bland annat Liseberg och mycket mer som hade hänt i världen!
Det här var första gången för oss alla i min klass, att prata tydligt och artikulera i micken, samt uppmärksamma resenärerna om vilka tider man skulle samlas och vad man bör vara uppmärksam på!
Resan till Liseberg blev lyckad trots att vi inte vann något på hjulen!


Nathalie, Lina, Amanda, Sofia, jag och Johanna
Tu11


RSS 2.0