Kusten!

Drar iväg en kortsväng till kusten för att hälsa på min kompis Hanna och för att få lite bränna! Ha en bra dag!


Vings nya vuxenhotell!

Under min sommar har jag ägnat mig mycket åt att titta i de olika resetidningar och fastnade för en nyhet som Ving kommer att ha för våren 2012.
Det är ett nytt vuxenhotell på Mallorca som ska öppna, det finns ju så himla många fantastiska ställen för barn på Mallorca så Ving vill satsa på ett vuxenhotell som är i Playa de Palma och ska tydligen vara rena himelriket för kanske vuxna par som vill ägna sig tid åt varandra och ta en paus ifrån vardagen. 
Hotellet har rationaliserat bort köttfärssåsen, barnpooler och lekplatser och istället satsat på saker såsom design, spa-behandligar, matuppleverser och goda viner.
Hotellet ligger precis vid stranden och har det mesta inom räckhåll såsom öns bästa golfbanor, shopping och uteliv i Palma stad.

Mer info om detta klicka HÄR!

Tre exotiska nyheter med Fritidsresor!

Såg att Fritidsresor ska börja till vintern med direktcharter till Kenya, Kuba och till mitt drömresemål, Barbados och då är det ett dirketflyg ifrån Skandinavien som tar er till dessa ställena! Helt underbart tycker jag, det är nästan så att man vill boka redan nu!

Jag kan ju samtidigt berätta vad fritidsresor kan erbjuda när ni åker till dessa ställerna!
Kenya: I kenya kan du välja mellan safariutflykter, rundresor och fina all Inclusive-hotell vid stränderna, eller kombinera paradisön Zanzibar!

På Kuba: Fritidsresors hotell ligger direkt vid de fina sandstränderna i badorten, Varadero. De rekommenderar att kombinera stranden med Havanna, stadens slitna charm och de amerikanska femtiotalskärror.

Barbados: Som är en skönt avspänd valfartsort för alla som vill njuta av semsteren och lata sig på de vita sandstränderna, här kan du få simma eller snorkla med havsköldpaddor som håller till längst Barbados stränder. 

För mer info om detta klicka HÄR!


Kenya

Kuba
Badorten Varadero

Barbados!
Åh, vad jag skulle vilja åka till Barbados just nu! titta bara på vattnet! helt otroligt!


Tillbaka!

Hej igen mina kära läsare!

Jag har längtat så för att starta upp bloggen igen men har inte haft orken nu när det är sommar och allt men vädret har ju inte varit sådär jättebra nu det sista så jag kunde inte hålla mig ifrån att skriva ett inlägg och starta bloggen lite tidigare än planerat! Jag hoppas att ni har/haft/kommer att ha en fortsatt trevig sommar och semster! Några som kanske har varit utomland eller vid kusten och vill gästblogga om det? Hör av er isåfall!
Nu har iallafall min barndoms vän Simone, hon som gästbloggade här i mitten av sommaren åkt iväg till Usa nu och ni som är intresserade av hennes spännande vardag som au pair i Kalifornien kan klicka HÄR!
Som sagt så fortsätter jag och min syster att leta lägenheter i Varberg och det droppar in lite då och då på blocket och vi har intresseanmält oss på olika sidor! Någon av er som vet eller känner någon som ska hyra ut sin lägenhet till ett bra pris? Hör av er!

Ni som vill ha ett minne av semstern, titta hit!
Nu när det är semstertider fortfarande så kanske många av er tar mycket kort och ska framkalla dem men istället för det så kan ni göra eran egna fotobok på Fujidirket! Jag gjorde en bok om Spanien när vi var där förra året och håller just nu på med att göra en fotobok om våran semster i Rom! Det är ett jättebra sätt att spara bilderna och det blir lite mer personligt att få fixa sin egna fotobok! För mer info om detta? fujidirekt

 

 


SOMMARLOV

Ja, tänkte att det vore skönt med ett sommarlov för bloggen och det är nog ganska skönt för er med att inte behöva sitta som galningar franför datorn och vänta på mina inlägg (haha) när det är fint väder och så! Så jag vill bara säga att jag kommer tillbaka i mitten eller slutet av augusti! Då jag ska berätta om allt spännande jag kommer att läsa på linjen turism och resor på Drottning Blankas gymnasium, för jag har nämligen kommit och nu i sommar ska den största energin jag har att gå åt till att leta lägenhet i Varberg!

GLAD SOMMAR (lite sent va?)

Här kommer ännu mer bilder ifrån det vackra Rom


 


RSS 2.0