PALMA

Nu börjar det närma sig! Äntligen!
Just nu är jag så less på allt som har med SVerige att göra, inte ens köttbullar med potatis och brunsås är inte ens gott längre. (och då är det illa) Jag vill bort, träffa nya människor, chilla på stranden, sola, bada, dansa! Men nu känns det bra, för snart drar jag och min lilla vän Amanada till Palma för en veckas sol och bad, kanske kan få in lite shopping också nu när man väl drar till Palma där shoppingen är grym! Kan lova att det kommer bli mer inlägg nu framöver!

Bloggen - NR 2

Hej!
Jag ville bara säga att jag inte har tid och ork nu när det är sommar att uppdatera min blogg, jobbar ganska ofta nu för tiden.
Jag kommer att komma tillbaka i augusti någon gång för att skriva lite korta inlägg inför min och min väns resa till Palma!
Något som jag kommer att skriva om är tex hur man packar väskan så man får med sig det där viktigaste osv. sen kommer ju själva resans gång och då blir det bloggning för fulla muggar när vi är hemkomna!

PALMA DE MALLORCA

Hej! I något av mitt förra inlägg så skrev jag om Palma och vet ni vad? NU är äntligen resan bokad! Jag och min kompis drar till Palma i sommar och då väntas sol, bad och massor med shopping!!
Ska bli så otroligt roligt, kan inte bärga mig!

RSS 2.0