Naturum - GETTERÖN

I onsdags och i torsdags var jag och min klass på naturum på getterön i Varberg och var guider för några elever som gick i 5e klass i Varberg! Det skulle få lära sig mer om fåglarna och vara i naturen! Jag kan rekommendera er som är fågel intresserade att ta er till naturum på getterön! Här finns massa olika fågelarter samlade på ett ställe! Här ringmärks också fåglarna! Här finner du fåglar såsom tranan och svalan! Detta är inte bara det som getterön har att erbjuda, här finns 1-5e vik för er som vill ta ett dopp i det blå! På bilden kan ni se min klasskompis Amanda i skoltröjan!


Varberg

Ja ni! Varberg är ju trots allt inte så dumt att plugga i! Tror ni inte att man bara blir lite förälskad i denna staden när solen lyser och kan ta cykeln till närmaste klippa och lägga sig och sola! I alla fall så är jag nu hemma igen över helgen! Imorgon blir det Liseberg med min underbara gamla klass, 9e! Ska bli roligt att få träffa alla igen! Har verkligen saknat en del oerhört mkt!


Shoppingen - STOCKHOLM

Tänkte att jag ska ta och hinna uppdatera min blogg nu i veckan och vad jag köpte i Stockholm, ska också berätta om några restauranger och cafeer som är värda ett besök!


Stockholm DAG 4

Dags att åka hem nu! Det har varit en kanon helg här uppe i stockholm med min bästa vänn! Kommer garanterat att besöka våran huvudstad igen någon vacker dag! Jag och Amanda planerar att åka hit igen men då ska vi besöka gröna lund och skansen och plus shopping så klart! Lägger in två bild kollage ifrån igår och idag! Enjoy!


Stockholm DAG 3

Hej! Sista dagen här i Stockholm! Imorgon blir det att få upp tidigt och ta tåget tillbaka hem igen! Har haft det hur roligt som helst med världens bästa bästis vid min sida! Vi har skrattat, fjantat oss, gått vilse (inte bara en gång), shoppat som galningar och låtit plånboken brinna,vi har käkat god mat och ätit glass! Stockholm är toppen! Sista kvällen går till att äta på ett tapas ställe på drottninggatan! Ha det bra!


Stockholm DAG 2

Idag besökte vi gamla stan och gick såklart och strosade runt i massvis med affärer, snart börjar det dra ihop sig och dags att återvända hem igen tyvärr! Har verkligen fått upp ögonen för Stockholm och mina förväntningar har verkligen förändrats, Stockholm är toppen och hur vacker stad som helst, det kallas ju trotts allt lilla Venedig!


Stockholm - DAG 1


Mot Stockholm

Hej allihopa! Nu sitter jag på
Tåget mot Stockholm med bästis! Vi ska bo hos min kompis vän under hela helgen och gå runt och strosa i alla fantastiska affärer! Ska bli hur roligt som helst! Men en fråga som både jag och min bästis har är hur ska vi få med oss all packning? Vi har redan tillräckligt men packning för ett helt år ungefär!! Haha! Kommer försöka att skriva ett inlägg varje dag och berätta vad Stockholm har att erbjuda!


Mässan på DBGY

Hej allihopa igen! Nu ska jag försöka vara tillbaka till bloggandet ett tag i alla fall! Har fått mässan överstökad nu och nu återstår det bara några nationella prov och några uppdrag i turismen som inte har blockats av på schemat ännu, men det ska nog fixa sig!
I alla fall så är mässan klart som vi hade för någon vecka sedan och den gick super bra! Är jättenöjd med hur min monter blev och det gav ju resultat då jag fick A på hela min monter, min fakta och bemötandet.


Välkommen till Västergötland, Bohuslän och Dalsland

Min bästis Amanda vill välkommna er till Uppland och Södermanland!

Nathalie tycker Småland och Öland är det bästa stället att åka till på semestern!

Här har vi Storbritannien, Island och Norge

Vem säger inte nej till Frankrike!?

Emma's jättefina monter om Grekland!

Ciao!

Viva España!

Annie med Serbien!


Om ni har frågor kring mässan som vi hade på min skola, Drottning Blankas gymnasieskola, VBG kan ni alltid kontakta mig på min mail: travelwithfanny@hotmail.se


RSS 2.0