I love you dear friday

Äntligen är det fredag imorgon och nu anar inte vad jag har längtar efter den här fredagen? Jag ska äntligen hem till min familj, har saknat dem jättemkt nu den senaste tiden går ju i skola i Varberg så har inte varit hemma på ca 3 eller 2 veckor, låter kanske lite löjligt att det bara har gått några veckor bara men man hinner knappt träffa de på helgerna heller för då jobbar de! Aja! Life goes on!

London resan närmar sig med stormsteg och jag har suttit fast klistrad framför datorskärmen och letat efter de bästa shopping ställerna i London! Har hittat några guldkorn med de avslöjar jag inte en!
När jag och min syster ska spendera 3 dagar i den underbara staden så ska vi bo ungefär vid Hyde Park, vilket ligger ganska centralt! Ser fram emot den här tripen jättemkt! Vill bara bort ifrån Sverige nu och se något nytt!

Godnatt till er alla turtorduvor där ute! Glöm inte att säga till dem ni gillar att ni älskar dem! Sovgott!


LONDON, BABY

Ja går inte att beskriva London bättre än vad rubriken gör!
London är en dröm för nästan alla att besöka, för mig har inte London dock lockat mig speciellt mycket då jag hellre drar dit palmerna bor eller där solen skiner och fåglarna kvittrar. Finns det verkligen fint väder i London och England? När jag tänker på England och London så tänker jag på massa dubbeldäckare som kör runt och regn som öser ner (i mängder) men nu är det dags för mig att rensa ur de där negativa om regn för jag ska nämligen till London!
 
Jag och min stora syster ska åka till London i vår och det ska bli riktigt roligt faktiskt, det blev en hel spontan resa då en jobbarkompis till mig hade bokat dubbla hotell och inte kunde få tillbaka pengarna enligt avbokningsreglerna så då sa jag bara "Jag tar det!".
Nu är det dags att säga "London Calling" och hejdå Sverige!!
Jag kommer att fortsätta att uppdatera bloggen lite då och då men som jag alltid säger så kommer bloggen i andra hand då jag har en del i skolan just nu som måste bli klart!
 
Ha det bra!

I'm back on track!

Hej igen!
 
Känner mig så dum att jag inte har varit inne här och uppdaterat på nästan ett halvår, men nu är det dags igen för att komma igång med bloggningen!
Kommer dock inte att blogga varje dag då skolan är viktigare för mig men bloggen kommer fortfarande att handla om olika slags resemål  och hur det är att vara turist osv.
Som jag alltid säger så uppskattar jag era förslag och åsikter om mina blogg inlägg så kommentera på bara!
 
Jag har några spännande resor på gång, ett av de resmålen har blivit bokade men mer berättar jag om det senare, ni ska ju får bita på naglarna av nyfikenhet först innan jag avslöjar något!
 
Ha en trevlig kväll och sov så gott mina kära läsare!

RSS 2.0