London 11/3

Den 11/3 tog jag och min syster planet till Stansted flygplats där vi senare tog en taxi in till London, vilket vi ångrar nu eftersom taxiresan gick på 1100 kr.
Istället rekomendrar jag att om ni flyget till Stansted flygplats så köper ni en tåg biljett till Liverpool station för ca 230 kr.
När ni väl är på Liverpool Station (Livrpool Street) så kan ni transportera er via the Underground med ett OysterCard som ni kan ladda pengar på. Kan säga att 200 kr räcker gott och väl till en början om man är där 3 dagar.
 
 
Hotellet vi bodde på hette Queenspark Hotell och låg vid Hyde Park, väldigt centralt hotell och personalen var väldigt hjälpsamma och kan verkligen rekomendera detta hotell, hit kommer jag bland annat att återkomma i höst och bo på, fräscht rum med helkaklat badrum.
Jag och min syster betalade 1300 kr för hotellet för 2 nätter med frukost, prisvärt för att vara så centralt tycker jag.
 
 
 
 
 
 

Nej, jag har inte dött...

jag har bara lite mycket nu för vill ta mitt körkort lagom till sommaren och ber till gudarna att jag kan få det tills dess.
Jag har som sagt inte bloggat på ett tag och tycker varje gång jag kommer in här att jag bara beklagar mig hela tiden "att nu ska det bli ändrig, nu ska jag ta tag i bloggandet" tråkigt kan jag tycka att jag lovar massa saker som jag inte håller menmen, fortsätt att ha utkik på min blogg om nya uppdateringar för det tycker jag är värd, har massa spännande projekt pågång om olika slags resor.
 
Någon resa som jag har förbruat i år är ju London resan med min kära syster, kommer skriva ett kort inlägg senare idag om den resan vi gjorde!
 
Kram på er <3
 

RSS 2.0