Konferensresa i Grekland!

Idag när jag var inne och tittade lite på de olika resesidorna så såg jag detta! En konferenssegling i Grekland och det verkade hur roligt som helst och vem skulle inte vilja åka på något sånt här?!
Jag hittade det här på Resias sida och kommer nu att skriva om lite kort om detta och berätta vad man gör de två första dagarna.

Resia: Under en konferenssegling så utforskar vi den Saroniska övärldens pärlor, lär sig samarbeta och bli ett team, äta och dricka gott. Resia skapar arrangemang utöver era önskningar upp till 500 personer som max.
Fakta om resan:
Dag1: 
När ni har landat i Athen väntar en transferbuss på flygplatsen som tar er till marinan, där ni får välkomsdrink och en kort introduktion och genomgång om båtarna. Där efter blir det segling som tar er mot Poros, som är en vulkanisk ö som är mycket känd för dess smala, vindlande byar och de vita sten husen.
När ni är framme i Poros får ni själva njuta av kvällssolen och sedan samlas hela gruppen igen för att äta kvällsmat.
Dag 2: Efter frukosten så väntas segeltävling  och destinationen blir en vik som lagen själva får bestäma vilken väg de tror är snabbast. Efter segeltävlingen så stannar ni i Dokos som vad målet för tävlingen, som är en naturvik, där ni kan få bada och sola! Därefter åker ni sedan vidare till Hydra som är en fantastikst vacker ö, här hittar du det mest mysigaste gränderna. 
Vid solennedgången så går ni till Hydronetta för att ta en drink och när solen har gått ner så går ni för att ta en bit att äta och här kan ni gå utan att se upp för bilar mm för här är motortrafiken förbjuden.

Mer info om resan och bilder klicka HÄR!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0