MIAMI

Såg att Ving hade låga priser till den underbara badorten Miami i USA!
Klicka HÄR för mer info om detta.
Samtidigt i samma veva som jag såg vings erbjudande hittade jag även en guide igenom Miami till södra Florida om nattlivet, restauranger, barer, shopping, event, nöjen med mera. Sidan heter Miami.com

Men nu nog om nöjen i Miami, här kommer lite fakta också!

Miami: Är den största staden i den amerikanska delstaten Florida. Miami ligger längst Floridas atlantkust.
Staden är en av USA viktigste hamnstäder där många kändisar strosar runt på Miamis långa vita stränder.
På Miami råder det ett tropisktklimat där temperaturen ligger kring 33 grader på dagen och 24 grader på natten.
Bilder: google.se


"öppethus"

Glöm inte " öppethus" på Drottning Blanka i Varberg imorgon kl. 12-15! Men det är inte riktigt ett "öppethus" om man säger så... Det är inte så att alla linjer är uppställda på rad och lärare och elever finns på plats för att ta emot frågor om linjerna. Men klart att om man är intresserad av linjen så kan man ju fråga några frågor!

Vad händer? - Jo, imorgon så kan de som besöker DBGY i Varberg testa på hjärt- och lungräddning, handmassage och ryggmassage. För er som vill testa på detta!

Ha en fortsatt bra dag!

DBGY!

Vet inte om ni har sett mig i Drottning Blanka´s nya katalog? Om ni inte har gjort det så finns det ett kort lite nedanför!
Ville också bara säga att nu på lördag 12.00-15.00 är det öppen hus på Drottning Blanka i Varberg!


RITZ - Paris

Nu i skolan på turismen har samtalsämnet gått mycket till hotell Ritz i Paris som är ett fantastiskt vacker hotell! Jag har varit/sett många fina hotell men Ritz slår alla med hästlängder! Men det kostar ju som sagt en del att bo där med... Men det här är en dröm att bara få gå in där och titta!!!
Ritz är det finaste hotellet i centrala Paris och hotellet har runt 600 anställda, där kanske man skulle satsa på att jobba?

För att komma till Ritz hemsida för info och fler bilder klicka HÄR.

 

Ja, jag tror nog bilderna kan tala för sig själva!


Au-Pair!

Ni glömmer väl inte att kika in på Simones blogg där hon berättar om att vara au-pair i USA.
Klicka HÄR för att komma till Simones blogg!
Ni hittar även Simones blogg längre ner på min sida under fliken länkar!


Garderobiär

Hej allihopa!
Tänkte att jag hinner skriva ett litet kort inlägg!
Idag så ska jag och två andra ifrån min klass (Amanda och Lina) och jag vara garderobiär, vi har nämligen fått detta som uppdrag av min mentor och det tycker jag ska bli jättekul! Roligt att få testa på en del av yrket lite! Ha en fortsatt trevlig kväll! 
 Kram

 

PARADISÖAR - Del 2

ISLA DE MARGARITA :
Är en paradisö utanför Venezuelas kust.  Isla de Margarita ligger i Karibien och är en fantastiskt vacker ö så som de flesta paradisöarna så har just Isla de Margarita vackra och kritvita stränder med fantastiskt blått hav att svala sig i. Men att bara lata sig på ständerna hela dagarna så kan man ge sig ut i regnskogen och halvöken samt shoppa. Ön har varit under många år Venezuelas popläraste turistmål och nu under senare år går det dirket charter till ön i Karibien. Isla de Margarita har ett behagligt klimat på runt 25-28 grader vid kusten nästan hela året om! Och är några klimater lägre ju mer inåt land du kommer. Mellan november-mars är det regnperiod på ön.
(Klicka på ISLA DE MARGARITA för mer info om ön, boende, transport mm)

PERHENTIAN ISLANDS:
Perhentian Islands är två olika öar, Pulao Perhentian Kecil och Pulao Perhentian Besar.
Efter bara ca 1 timmes båtfärd ifrån Malaysia så komemr du till denna fantasitskt underbara ön, Perhentian Islands. Det här stället är värt flera stopp! Här är finns det vackra stränder och ett fantastiskt liv under vattenytan för er som gillar att snorkla eller dyka.
På ön bor det ett fåtal människor i fiskebyn (Pulao Perhentian Kecil) och här finns det inga vägar, så om du vill transpoteras till den andra ön så måste du antingen gå igenom djunglen eller ta taxibåtarna.
En semester på Perhentian Islands är helt och hållet för människor som vill koppla av till max men samtidigt vill ha lite äventyr! (Klicka på fetmarkerat PERHENTIAN ISLANDS för mer info!)


Perhentian Islands


PARADISÖAR - Del 1

Kommer nu i ungefär två veckor frammåt skriva lite kort om några paradisöar som finns i våran värld! Men glöm inte klicka på de fetmarkerade orden/namnen för mer info!


Fakarava: Är en liten ö i franska polynesien och har en lokalbefolkning på 701 invånare. Den största staden på Fakarava är Rotoava. Ön är en ny destination för att ta emot besökare.
Ön har ett stort antal med fågelarter och växtarter.
<--- Fakarava


Koh Hai: Är en paradisö i Thailand.
Ön ligger ca 12 km söder om
Kol Lanta sydligaste spets.
Detta är en ö för dig som gillar att koppla av
och det finns bara ett fåtal små hotell.
Men detta är ingen shopping ö
 så förvänta dig inte med mycket shopping.
<---Koh Hai


RSS 2.0