PARADISÖAR - Del 2

ISLA DE MARGARITA :
Är en paradisö utanför Venezuelas kust.  Isla de Margarita ligger i Karibien och är en fantastiskt vacker ö så som de flesta paradisöarna så har just Isla de Margarita vackra och kritvita stränder med fantastiskt blått hav att svala sig i. Men att bara lata sig på ständerna hela dagarna så kan man ge sig ut i regnskogen och halvöken samt shoppa. Ön har varit under många år Venezuelas popläraste turistmål och nu under senare år går det dirket charter till ön i Karibien. Isla de Margarita har ett behagligt klimat på runt 25-28 grader vid kusten nästan hela året om! Och är några klimater lägre ju mer inåt land du kommer. Mellan november-mars är det regnperiod på ön.
(Klicka på ISLA DE MARGARITA för mer info om ön, boende, transport mm)





PERHENTIAN ISLANDS:
Perhentian Islands är två olika öar, Pulao Perhentian Kecil och Pulao Perhentian Besar.
Efter bara ca 1 timmes båtfärd ifrån Malaysia så komemr du till denna fantasitskt underbara ön, Perhentian Islands. Det här stället är värt flera stopp! Här är finns det vackra stränder och ett fantastiskt liv under vattenytan för er som gillar att snorkla eller dyka.
På ön bor det ett fåtal människor i fiskebyn (Pulao Perhentian Kecil) och här finns det inga vägar, så om du vill transpoteras till den andra ön så måste du antingen gå igenom djunglen eller ta taxibåtarna.
En semester på Perhentian Islands är helt och hållet för människor som vill koppla av till max men samtidigt vill ha lite äventyr! (Klicka på fetmarkerat PERHENTIAN ISLANDS för mer info!)


Perhentian Islands


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0