KORT WEEKEND - Göteborg

Göteborg: Lilla London som det också kallas! Goa och glada göteborgare är något som alla bör träffa! Göteborg är en av mina favoritstäder i Sverige och det är en sån underbar och glad stad! Låter konsigt att säga glad stad men det är sant man blir bara glad av att ha varit där!

Boende i Göteborg!  Mat och Dryck i Göteborg  Att göra i Göteborg  Shoppingen i Göteborg

Sevärdheter:

Liseberg:
Lätt Sveriges roligaste nöjespark! Här finns det att åka något för alla eller för er som inte gillar att åka några attraktioner kan istället spela på någon av dt många spelhjulen eller sätta sig ner och ta en våffla eller något annat gott!
Adress: Örgrytevägen 5, 412 51 Göteborg

Göteborghjulet: Nu kan du även se Göteborg ifrån luften i Göteborgshjulet! Priset för vuxna är 95 kr, priset för barn mellan 4-17 är 60 kr och barn under 4 åker gratis!
Adress:

Botaniska Trädgården: Här kan du titta på de 20 000 olika växtarterna som finns i den Botaniska Trädgården, som också är den största i Norden och en av världens ledande i sitt slag. Här hittar du Sveriges största samlig av tropiska orkideér.
Adress: Carl Skottsbergs Gata 22A, 413 19 Göteborg

Göteborgs Fiskauktion: Sveriges största Fisk auktion har funnits i över 100 år! Det startades år 1910. Och om du är på plats tidigt på morgonen kan du få vara med om en spännande auktion med havets läckerheter! men som privat person kan du ej handla här men en otrolig spännande upplevelse för dig som gillar fisk!
Adress: Fiskhamnen, 414 58, Göteborg, Sverige
Öpppetider: Mån: 7.00 tis-fre: 6.30




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0