MADRID

Japp det är sant, det blir ännu en stad och i dag blir det Madrid's sus och brus!
Madrid:Är huvudstaden i Spanien! Madrid ligger mitt i Spanien och det är bara för att det ska vara lika långt från norr till söder och från väster till öster.
Madrid är den tredje mest folkrikaste staden i EU efter London och Berlin. I Staden bor det ca 3,3 miljoner invånare.
Klimatet är fruktansvärt varmt inne i storstaden Madrid och kan nå upp till 40 grader på sommarnar men de tär inte så vänligt oftast ligger temperaturen runt 30-35 grader medans på nätterna det kan gå ner till 18 grader. På vintrarna ligger temperaturen mellan 7-10 grader på dagen och på natten ca 0-4 grader.

Att göra/sevärdheter:

Madrid Amusement park:
Är mitt i centrala Madrid där du har möjlighet att åka karuseller eller varför inte någon berg och dalbana.

Madrid sightseeing buss: Här kan du åka med en buss som tar dig tillbaka i tiden, här får du veta mycket om Madrids historia samtidigt som du kan titta på spännande och vackra byggnader.

Rastro: Är en marknad som är öppen på lördagar och söndagar, här kan du hitta allt möjligt från kläder till mat.
Själv marknade håller till på Plaza de Cascorro och Ribera de Curtidores.

El Corte inglés: Är Spaniens största varuhuskedja. Här kan du fynd i princip allt i varuhuset hittar du en mataffär och brevid mataffären finns en delikatesbutik för er finsmaker!

Fnac: Är en fransk affär som säljer elektronik prylar. Fnac hittar du brevid El Corte inglés. och hät har du adressen:  C/Preciados 28, 28013 Madrid

Sephora: Är för er som gillar allt med hud- och hårvårds produkter. Här säljer dem shampo, hårspray, kosmetika och parfymer. I Sephora finns även deras egna märke som just heter Sephora.
Adressen är: Plaza Puerta del Sol , 3 28013 Madrid

Pull & Bear: är en klädaffär som jag glatt kan rekomendera! Här hittar du kläder både för killar och tjejer är inte så jättedyrt och här finns att fynda kläder, accesoarer och en del skor!
Du hittar Pull & Bear's klädesaffär på dessa adresser:
Albufera Shopping Center
ALBUFERA 153      
28038 MADRID

Alcala 330
28027 MADRID
MADRID
tel.- +34 913675546

Zara:
Och såklart finns det flera underbara Zara butiker vart du än tittar. Här hittar du en av butikerna på adressen: C/Gran Vía 34, 28013 Mardid.


GRAN VÍA


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0